fensterSchmal

Die Auferstehungskirche steht für eine einladende, lebendige Gemeinde. Wir sind eine offene Kirche, in der sich viele Menschen auf vielfältige Weise angenommen und zugehörig fühlen können.

Derzeit wird die KIrche wird saniert und ist erst nächstes Jahr wieder geöffnet.

Dies sind die nächsten Gottesdienste: So, 21.10., 10:00 Gottesdienst Wallhausen

So. 21.10., 11:00 Ök. Erntedank-Gottesdienst Mainau

So, 28.10., 10:00 Gottesdienst Wallhausen

Weitere besondere Gottesdienste finden Sie hier

Monatsspruch Oktober 2018:

Herr all mein Sehnen liegt offen vor dir, mein Seufzen war dir nicht verborgen. Psalm 38,10

As you make your Joomla! site you will control the details of the display using options also referred to as parameters. Options control everything from whether the author's name is displayed to who can view what to the number of items shown on a list.

Default options for each component are changed using the Options button on the component toolbar.

Options can also be set on an individual item, such as an article or contact and in menu links.

If you are happy with how your site looks, it is fine to leave all of the options set to the defaults that were created when your site was installed. As you become more experienced with Joomla you will use options more.

Unterkategorien

The Joomla! content management system lets you create webpages of various types using extensions. There are 5 basic types of extensions: components, modules, templates, languages, and plugins. Your website includes the extensions you need to create a basic website in English, but thousands of additional extensions of all types are available. The Joomla! Extensions Directory is the largest directory of Joomla extensions.