mit Infos für Dettingen-Wallhausen

Die beiden Kirchengemeinden stehen für einladende, lebendige Gemeinden. Wir sind eine offene Kirche, in der sich viele Menschen auf vielfältige Weise angenommen und zugehörig fühlen können.

Dies sind die nächsten Gottesdienste:

13. Oktober 10:15 Uhr gem. Gottesdienst (Wallhausen)
20. Oktober 10:00 Uhr ökum. Erntedank-Gottesdienst (Insel Mainau)
  10:15 Uhr gem. Gottesdienst (Litzelstetten)
27. Oktober 10:15 Uhr gem. Gottesdienst (Wallhausen)

Weitere besondere Gottesdienste

Die Auferstungskirche in Litzelstetten ist täglich von 10-18 Uhr geöffnet: Radwegekirche

Detaillierteres zur Kirchengemeinde Dettingen-Wallhausen

Monatsspruch September 2019:

Was hülfe es dem Menschen, wenn er die ganze Welt gewönne und nähme doch Schaden an seiner Seele. (Mt 16,26)

Kandidieren Sie - Wahl zum Kirchengemeinderat

Ablauf der Kirchenwahl

As you make your Joomla! site you will control the details of the display using options also referred to as parameters. Options control everything from whether the author's name is displayed to who can view what to the number of items shown on a list.

Default options for each component are changed using the Options button on the component toolbar.

Options can also be set on an individual item, such as an article or contact and in menu links.

If you are happy with how your site looks, it is fine to leave all of the options set to the defaults that were created when your site was installed. As you become more experienced with Joomla you will use options more.

Unterkategorien

The Joomla! content management system lets you create webpages of various types using extensions. There are 5 basic types of extensions: components, modules, templates, languages, and plugins. Your website includes the extensions you need to create a basic website in English, but thousands of additional extensions of all types are available. The Joomla! Extensions Directory is the largest directory of Joomla extensions.